Klimmen & Zipline

Klimmen

Met onze klimactiviteiten kun je op 4 verschillende routes klimmen en klauteren, te weten de 1, 4, 7 en 10 meter route. Welke route je ook kiest, veiligheid is heel erg belangrijk. Daarom hebben al onze niveaus de beschikking over een uniek zekersysteem. Er hoeft slechts 1 keer gezekerd te worden en gedurende het hele parcours ben je veilig geborgd. Klimmen en klauteren is een kwestie van durven. Het ene kind durft meer dan het andere.
Klimmen bij Klimpark21
Bodemkruiper (1 mtr)

Bodemkruiper (1 mtr) Het laagste niveau voor de allerkleinsten onder ons. Op 1 meter ervaar je al het “echte werk”. Het is een spannende hoogte voor kinderen om in aanraking te komen met deze unieke vorm van buiten bezig zijn. Klimmen is goed voor de motorische ontwikkeling van je kind.

Indien een minderjarige dit parcours aflegt, dient deze begeleid te worden door de ouders/begeleiders of volwassene. Klimmen en klauteren is een kwestie van durven. Het ene kind durft meer dan het andere.

Laaghanger(4 mtr)

Wil je een leuke uitdaging? Waag je dan als laaghanger op ons 4 meter hoge parcours. Je vertrekt (uit de klimtoren) en je begint aan het parcours. Op deze route hangen bruggen en hindernissen die je dient te nemen. Het gevoel dat het je gelukt is, onbeschrijflijk!

Dit parcours helpt jou om je angsten te overwinnen. De Laaghanger is geschikt voor zowel kinderen vanaf 1.30 als volwassenen. Eén ding is zeker; nadat dit parcours naar tevredenheid is doorlopen wil je maar 1 ding…naar het volgende niveau!

Middenmotor (7 mtr)

Wil je toch nog iets hoger? Neem dan de middenmotor. Net als op ons 4 meter hoge parcours krijg je te maken met afwisselende bruggen, touwen en obstakels.

Ga het avontuur aan. Ons 7 meter hoge parcours geeft je een mooi uitzicht over ons park en dat zorgt voor een geweldig gevoel. Houd VAST in je achterhoofd en ga met een grote glimlach het avontuur aan.

Klimmen bij Klimpark21
Hogerop (10 mtr)

Toe aan de echte uitdaging? Ga dan hogerop! Dit parcours heeft alles. Onderweg kom je een aantal lastige, maar zeker geen onmogelijke, hindernissen tegen. Deze baan van maar liefst 10 meter hoog geeft je een weidse blik over ons park.

Hoog boven alle andere attracties toren je uit. Maar boven alles zit je goed gezekerd vast. Dit parcours is zowel voor jong als oud. Je bent een bikkel als je deze uitdaging aandurft en een ervaring rijker! Geschikt vanaf lengte 1.50 meter.

Openingstijden vanaf zondag 31 mrt 2024

Openingstijden 2024
Woensdag
13:30-17:30
Vrijdag *
13:30-17:30
Zaterdag
11:00-18:00
Zondag
10:00-18:00
Vakanties
Woensdag
11:00-18:00
Vrijdag
11:00-18:00
Zaterdag
11:00-18:00
Zaterdag
11:00-18:00
> 20 personen?
In overleg voor grote groepen kan op andere tijden gereserveerd worden. Vul hiervoor het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

* Alleen in Mei, Juni, Juli, Augustus

De link stuurt je naar de parkeerplaats. Vanaf de parkeerplaats is het 10 minuten lopen via het fietspad naar het klimpark.
UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 99 recensies
Super leuke ervaring. Echt een leuk gezinsuitje… een aanrader en leuk personeel! Thanks voor de leuke ervaring
Ahmed el Kaddouri
Ahmed el Kaddouri
30/04/2023
We went there on a weekend and it was a really good experience. First, Roan started to explain the setup and how to putting on stuff very clearly! we started with 4-meter items and then 7 and 10! If you are not very good at climbing or you are afraid of heights, maybe 7 or 10 meters is intensive but altogether I suggest that completely and you will have a nice day there. The staff are nice people and the zip lines are very exciting as well as the climbing! My suggestion: go there with gloves!
Salman Peirovi
Salman Peirovi
24/04/2023
Ontzettend leuk, nuttig en waardevol! We zijn met een groep van 20 leerlingen van een middelbare school naar Klimpark21 om aan teambuilding te werken. Onze leerlingen moesten door de regen naar het park fietsen maar dat kon de pret niet drukken omdat het personeel van Klimpark21 ons geweldig heeft ontvangen en het programma zo aangepast hebben zodat onze leerlingen een leuke middag konden hebben. Op 4m, 7m en 10m zijn onze leerlingen aan de slag gegaan, hebben elkaar geholpen en zijn ze de uitdaging aangegaan om verder te komen. We zijn heel erg blij met de activiteit en de ontwikkeling die onze leerlingen hebben meegemaakt. We komen graag nog eens terug!
Chris Miranda Lamey
Chris Miranda Lamey
21/10/2022
Leuk klimpark met super aardig en behulpzaam personeel. Prettige persoonlijke benadering.
Saskia Waalboer
Saskia Waalboer
20/10/2022
Geweldige plek voor een partijtje voor groepje jongens van rond de 9/10 jaar! Topmiddag met veel samenwerking en overwinningen!
de Leerzaak Drive
de Leerzaak Drive
03/10/2022
Top locatie voor kinderpartijtje!
Didi Verver
Didi Verver
22/09/2022
Super leuk voor onze kids! Behulpzaam personeel
Joke van
Joke van
20/08/2022
Scroll naar boven
Menu