Veelgestelde vragen

Hoe werkt het precies bij het Klimpark?

Je kunt online reserveren vanaf 1 persoon en betalen via Ideal. Ook kun je ter plekke met PIN of contant betalen. Onze kinderfeestjes dien je vooraf online te reserveren en te betalen. Indien je online hebt gereserveerd kun je je melden bij onze ontvangstbalie en jouw betalingsvoucher (liefst digitaal) aan onze medewerkers laten zien. Neem zo min mogelijk kostbare spullen mee.

Ga je zelf klimmen?

Een instructeur vertelt je hoe je jouw klimgordel en helm aan moet doen en controleert dit. Na een oefenrondje en instructie word je aan ons expo-glider systeem gekoppeld waarmee je continue gezekerd bent. Nu kun je starten met klimmen en tokkelen.

Veelgestelde vragen?

Hieronder staan enkele algemene vragen die ons vaak gevraagd worden. Klik op de vraag om het antwoord te zien.

Algemene vragen

Je kunt je auto gratis parkeren op de parkeerplaats bij de moestuinen. Via een belevingspad loop je in 4 minuten naar het klimpark.
Jazeker, er zijn nu 2 toiletten naast de container.
Omkleden is eventueel mogelijk op de toiletten, maar het makkelijkst is om vooraf al de juiste kleding aan te trekken. In het Klimpark zijn geen douches.
Nee dat is niet meer toegestaan. Alleen bij een kinderfeest mag je nog wel een taart voor de jarige meenemen.
Alleen degenen die gaan klimmen moeten betalen. Voor toeschouwers is het Klimpark vrij toegankelijk. Er zijn picknicktafels aanwezig waar je plaats kunt nemen om leuke foto’s te maken!
Je dient 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.
De schade die ontstaat aan je kleding is voor je eigen risico. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld je bril: wij adviseren je daarom je sportbril mee te nemen of er voor te zorgen dat er een koordje aan jouw bril zit. Let op: je klimt op hoogte, waarvan de palen hars af kunnen geven! Houd hier rekening mee bij de keuze van je kleding.
Wanneer je lichamelijk gezond bent, moet je onze routes aankunnen. Voor je begint krijg je instructies om vervolgens stapsgewijs de uitdaging aan te gaan. Schroom vooral niet om onze instructeurs te vragen hoe je een hindernis makkelijker kunt overwinnen. Wij zijn er om je te helpen!
Ja, klimmen kan onder vele weersomstandigheden. Pas wanneer de veiligheid in gevaar komt, zoals bij onweer en harde wind kan in overleg worden besloten om het klimmen te annuleren of de afspraak te verplaatsen. Weet je niet zeker of het weer het toelaat om te klimmen? Bel dan even.
Ja, u bent verzekerd met een speciale verzekering die de specifieke klimpark-risico’s dekt.
Ja, er staan gezellige picknick tafels om de klimmers te bekijken en ze te fotograferen.
In principe mag je 1 x door alle parcoursen. In geval er tijd over is zal bekeken worden welk parcours nog een keer gedaan kan worden. De ervaring leert dat er vaak nog tijd is om een 2de keer het parcours af te leggen.
Nee, je kunt na de instructies zelf de keuze maken voor een parcours waar je mee wilt beginnen. Afhankelijk van de drukte. Je hebt de mogelijkheid alle 3 de parcoursen te doen. Wij adviseren te starten met de 4 meter route.
Sta je halverwege het parcours en je weet niet zo goed hoe je verder komt, dan zullen onze ervaren instructeurs tips geven en jou zo goed mogelijk helpen.
Het gebruiken van eigen klimmateriaal is niet toegestaan.
Je mag 2 uur van het klimpark gebruik maken.

Betalingsvragen

Nee, u kunt ook ter plekke pinnen of contant betalen.
Ja, je kunt met PIN of contant betalen.

Reserveringsvragen

Ja dat kan. Boek via de website uw tickets en u bent verzekerd van een plek.
Ja dat kan. Je loopt dan wel het risico dat je moet wachten voordat u aan de beurt bent.
Boek je ticket via de website en je ziet vanzelf welke data en tijdstippen beschikbaar zijn.
Nee. Het aantal dat je hebt geboekt is definitief. Deze plaatsen hebben we vrijgehouden voor je en zijn niet verkocht aan andere potentiële deelnemers. We kunnen geen geld restitueren.
Indien je een online reservering hebt gemaakt en hebt betaald, kun je jouw reservering kosteloos verzetten.
Nee. De prijzen op de website en bij de balie zijn geldend.
Ja. De kans is anders groot dat je niet met z’n allen tegelijkertijd kunt beginnen met de activiteit.

Vragen over kinderen / kinderfeestjes

Nee. Kinderfeestjes kunnen alleen geboekt worden op de woensdagmiddag, vrijdagmiddag, zaterdagen zondag.
Voor de kleinste kinderen hebben wij speciale kindergordels ter beschikking zodat ook zij veilig kunnen klimmen.
Voor onze klimactiviteiten hebben wij speciale kindertarieven. Deze zijn goedkoper dan de tarieven voor volwassenen.
Ja, na de instructie op het klimpark en vanaf 14 jaar mogen ze zelfstandig komen klimmen.
Nee je hoeft niet mee. Wij vinden het wel leuk als je ook mee gaat.

Je kunt dan een mail sturen naar info@klimpark21.nl. Dan bekijken wij of dit mogelijk is. De betaling voor deze extra kinderen kun je voor aanvang van het feestje betalen per PIN aan onze balie.

Openingstijden vanaf zondag 31 mrt 2024

Openingstijden 2024
Woensdag
13:30-17:30
Vrijdag *
13:30-17:30
Zaterdag
11:00-18:00
Zondag
10:00-18:00
Vakanties
Woensdag
11:00-18:00
Vrijdag
11:00-18:00
Zaterdag
11:00-18:00
Zaterdag
11:00-18:00
> 20 personen?
In overleg voor grote groepen kan op andere tijden gereserveerd worden. Vul hiervoor het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

* Alleen in Mei, Juni, Juli, Augustus

De link stuurt je naar de parkeerplaats. Vanaf de parkeerplaats is het 10 minuten lopen via het fietspad naar het klimpark.
UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 99 recensies
Super leuke ervaring. Echt een leuk gezinsuitje… een aanrader en leuk personeel! Thanks voor de leuke ervaring
Ahmed el Kaddouri
Ahmed el Kaddouri
30/04/2023
We went there on a weekend and it was a really good experience. First, Roan started to explain the setup and how to putting on stuff very clearly! we started with 4-meter items and then 7 and 10! If you are not very good at climbing or you are afraid of heights, maybe 7 or 10 meters is intensive but altogether I suggest that completely and you will have a nice day there. The staff are nice people and the zip lines are very exciting as well as the climbing! My suggestion: go there with gloves!
Salman Peirovi
Salman Peirovi
24/04/2023
Ontzettend leuk, nuttig en waardevol! We zijn met een groep van 20 leerlingen van een middelbare school naar Klimpark21 om aan teambuilding te werken. Onze leerlingen moesten door de regen naar het park fietsen maar dat kon de pret niet drukken omdat het personeel van Klimpark21 ons geweldig heeft ontvangen en het programma zo aangepast hebben zodat onze leerlingen een leuke middag konden hebben. Op 4m, 7m en 10m zijn onze leerlingen aan de slag gegaan, hebben elkaar geholpen en zijn ze de uitdaging aangegaan om verder te komen. We zijn heel erg blij met de activiteit en de ontwikkeling die onze leerlingen hebben meegemaakt. We komen graag nog eens terug!
Chris Miranda Lamey
Chris Miranda Lamey
21/10/2022
Leuk klimpark met super aardig en behulpzaam personeel. Prettige persoonlijke benadering.
Saskia Waalboer
Saskia Waalboer
20/10/2022
Geweldige plek voor een partijtje voor groepje jongens van rond de 9/10 jaar! Topmiddag met veel samenwerking en overwinningen!
de Leerzaak Drive
de Leerzaak Drive
03/10/2022
Top locatie voor kinderpartijtje!
Didi Verver
Didi Verver
22/09/2022
Super leuk voor onze kids! Behulpzaam personeel
Joke van
Joke van
20/08/2022
Scroll naar boven
Menu